VSFysio Sebastian Niemistö Koulutettu Hieroja

Sebastian Niemistö

Koulutettu hieroja

Hei, olen Sebastian Niemistö. Olen kahden lapsen isä. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2002 Suomen Urheiluhierojaopistosta. Liikunta on aina ollut läsnä elämässäni, jalkapalloa olen pelannut lähes 30 vuotta ja kuntosalilla tulee käytyä säännöllisesti. Urheilutaustani johdosta, olen hoitanut paljon urheilijoita. Myös toimistotyöntekijät ovat iso osa asiakaskuntaani. Tervetuloa vastaanotolle, niin hoidetaan sinulta jumit pois.

Soita ja varaa aika +358405819020

Sebastianin tarina

Olen Sebastian Niemistö, 41-vuotias kahden lapsen isä Helsingistä. Rakkain harrastukseni on jalkapallo, jota olen potkinut ja seurannut lapsesta saakka. Lisäksi tykkään laittaa ruokaa ja käydä melkein joka päivä salilla. Olen koulutettu hieroja. Lisäksi olen käynyt MT-kurssin (manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutus fysioterapeuteille ja hierojille). Kurssilla sain lisää käytännön tekniikoita hyödynnettäväksi eri vartalon ongelmien hoidossa. Olen ollut täysipäiväinen hierojayrittäjä jo 18 vuotta. Toimin pääasiallisesti erilaisissa yrityksissä vakihierojana. Vahvuuksiini hierojana kuuluukin ehdottomasti pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito ja kyky huomioida asiakkaiden yksilölliset tarpeet.

Käydyt koulutukset

2021

  • Purentalihasten ja leukanivelen manuaalisen hoitamisen kurssi. Koulutuksessa käytiin läpi purentalihasten toimintahäiriöiden tutkimista ja hoitamista.
  • Länsimaiseen lääketieteeseen pohjautuva akupunktiokoulutus. Länsimainen akupunktio on terapeuttinen hoitomuoto, jossa akupunktioneulojen käyttö yhdistetään moderniin tietoon anatomiasta, fysiologiasta, patofysiologiasta ja hyvään näyttöön perustuvaan lääketieteelliseen näyttöön.

2018

  • Osteopatia Atlaksen MT-koulutus. Koulutuksen aiheena olivat yleisimpien tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoito, alaraajaongelmien hoito, lantion ja lannerangan häiriöiden hoito, yläraajojen, thorax- ja niska-alueen hoito.

2001

  • Suomen Urheiluhierojaopisto – Hieronnan ammattitutkinto

Ota Rohkeasti Yhteyttä

Vastaamme sähköposteihin samana päivänä.