Purentalihasten Hieronta Helsinki

Purentalihasten Hieronta Helsinki

Purentalihasten Hieronta Helsinki – Kamppi Malminkatu 36

Purentalihasten Hieronta Helsinki Kamppi Malminkatu 36 – Purentalihasten hieronta viittaa purentaelimistön toimintahäiriöiden hoitoon, jossa käsitellään purentalihaksia. Purentalihakset sijaitsevat kasvojen alueella, ohimoilla, poskien sisäpinnoilla, takahampaiden takana ylhäällä ja leuan alueella. Purentalihakset käsitellään ulkoisesti ja suun sisältä. Purentalihasten hieronnalla saadaan vaikutettua lihasten jäykkyyteen ja usein myös kipuun. Lihasten jäykkyys aiheuttaa osalla asiakkaista kipua purentalihaksissa ja liikerajoituksia. Purentaelimistön toimintahäiriöistä voit lukea täältä.

Purentalihasten hieronta ja hoito

Ensimmäiseksi käynniksi kannattaa varata aikaa tunti. Perinteinen hieronta-aika ei pidä sisällään purentalihasten käsittelyä, vaan sitä varten tulee varata purentaelimistön toimintahäiriöiden fysioterapia-aika. Hoidon aikana käsitellään myös kaulan, niskan ja hartiaseudun aluetta. Jos sinulla on lihas ja nivelarkuuksien lisäksi leukanivelen ääniä, hyödyt antamistani purentalihasten harjoituksista. Harjoituksilla saadaan vahvistettua lihaksia, jotka vaikuttavat leukanivelen välilevyn toimintaan. Vaihtoehtoisesti voit myös varata purentalihaksien hieronta-ajan. Tämä aika ei pidä sisällään omatoimisten harjoitteiden ohjausta. Kelakorvauksen saamiseksi tulee varata fysioterapia-aika, jolloin tarvitset myös lääkärin lähetteen. Purentaelimistön toimintahäiriöiden fysioterapiaan voit varata ajan myös ilman lähetettä. Ilman lähetettä varatuista ajoista ei ole mahdollista hakea kelalta korvauksia jälkikäteen.

Purentalihasten hieronta ja kipu

Hieronnalla saadaan vaikutettua kipuun. Purentalihasten hieronta lisää välittäjäaineiden syntymistä kehossa, joiden tehtävänä on estää kiputuntemuksien etenemistä. Näitä välittäjäaineita ovat endorfiinit, enkelafiinit ja substanssi P. Hieronnan aikana ihon lämpötila kohoaa hetkellisesti, jonka seurauksena ihon kudosten venyvyys paranee. Myös aineenvaihdunta kiihtyy hieronnan vuoksi. Purentalihasten hieronta vaikuttaa myös arpikudoksen koostumukseen.

Kuka hyötyy purentalihasten hieronnasta?

  • Jos sinulla on purentalihasten kipuja ja jäykkyyksiä
  • Jos sinulla on epämääräisiä kipuja kaulan, niskan, kasvojen, pään tai hartioiden alueella, joihin ei ole löytynyt selittävää tekijää lääkärissä
  • Hammasäryt, joihin ei ole löytynyt syytä hammaslääkärissä
  • Jos sinulla on huimausta, johon ei ole löytynyt syytä lääkärissä

Näin helpotat purentalihaksien kireyksiä

Oletko joskus käynyt purentalihasten hieronnassa?

Purentaelimistön toimintahäiriöiden hoito sisältää lihaksien ja nivelten käsittelyä suun sisältä ja ulkopuolelta. Hoidon aikana käsitellään usein myös niska-ja hartiaseutua ja kaulan aluetta. Jos sinulla on lihas ja nivelarkuuksien lisäksi leukanivelen ääniä, hyödyt antamistani purentalihasten harjoituksista. Harjoituksilla saadaan vahvistettua lihaksia, jotka vaikuttavat leukanivelen välilevyn toimintaan.

Artikkeleita aiheesta

Ota yhteyttä

Kysy lisää purentalihasten hieronnasta ja palveluista.

Ota Rohkeasti Yhteyttä

Vastaamme sähköposteihin samana päivänä.