Varaa aika

Maksutavat: käteinen, kortti, MobilePay, Edenred hierontasaldo, ePassi, Smartum

Hinnasto - Fysioterapia Ja Hieronta

Purentaelimistön Toimintahäiriöiden Fysioterapia

 • 30 minuuttia 50€

  Käynti sisältää: Alkuhaastattelun, tutkimisen ja hoidon. Hoito koostuu purentalihaksien pehmytkudoskäsittelystä ja nivelten hoidosta.

 • 45 minuuttia 80€

  Käynti sisältää: Alkuhaastattelun, tutkimisen ja hoidon. Hoito koostuu purentalihaksien ja kaulan alueen lihaksien pehmytkudoskäsittelystä, nivelten hoidosta ja kotihoito-ohjeista.

 • Ensikäynti - 60 minuuttia 80€

  Normaali hinta 90€ - Käynti sisältää: Alkuhaastattelun, tutkimisen ja hoidon. Hoito koostuu purentalihaksien ja kaulan lihaksien pehmytkudoskäsittelystä, nivelten hoidosta ja kotihoito-ohjeista. Lisäksi käsitellään niska- ja hartiaseutua. Pehmytkudoskäsittelyllä tarkoitetaan mm. Hierontaa ja triggerpisteiden painantaa.

 • Jatkokäynti - 60 minuuttia 90€

  Käynti sisältää: Hoidon ja harjoitteiden ohjauksen. Hoito koostuu purentalihaksien ja kaulan lihaksien pehmytkudoskäsittelystä, nivelten hoidosta ja kotihoito-ohjeista. Lisäksi käsitellään niska- ja hartiaseutua. Pehmytkudoskäsittelyllä tarkoitetaan mm. Hierontaa ja triggerpisteiden painantaa.

Fysioterapia

 • 60 minuuttia 90€

  Jokaisella fysioterapiakäynnillä tehdään laaja kartoitus ja tutkiminen, sekä kysely oireista. Laaja kartoitus pitää sisällään ongelma-alueen tutkimista. Esimerkiksi, jos asiakkaalla on kipua niskassa, tutkitaan asiakkaalta yläraajojen lihasvoimat, ihon sensoriikka (ihotunto) ja refleksit. Tehdään hermojuurta ahtauttavia testejä, joilla poissuljetaan hermokivun mahdollisuus kivun taustalta. Ennen niskan tarkempaa tutkimista, asiakkaalle tehdään turvatestit niskan alueelle, jotta hoito voidaan toteuttaa turvallisesti. Asiakkaalle suunnitellaan yksilöity hoito-ohjelma, joka pitää sisällään terapeuttista harjoittelua. Käytän työssäni paljon manuaalista terapiaa, kuten pehmytkudoskäsittelyä, hierontaa, nivelten mobilisointia, trigger-painantaa ja MET-tekniikoita (Muscle Energy Technique eli lihasenergiatekniikka). Ohjaan myös harjoitteita asiakkaille. Erityisesti jänneperäisissä kiputiloissa nykytiedon mukaan suositellaan terapeuttista harjoittelua ja asteittaista kuormituksen lisäystä.

 • Startti 3 hoitoa 249€

  3 hoitoa (60min). Sähköpostituki. Omatoiminen harjoitteluohjelma. Omatoimiharjoittelun ohjaus. Kahvi, tee, kivennäisvesi. Voimassa 3kk. Sisältää ALV

Hieronta

 • 30 minuuttia 47€

  Pienen alueen hoito

 • 45 minuuttia 60€

  Pienen alueen hoito

 • 50 minuuttia 65€

  Pienen alueen hoito

 • 60 minuuttia 69€

  Koko selän ja niskan hieronta. Ensikäynti nyt 64€.

 • 90 minuuttia 95€

  Useamman alueen hieronta.

Hieronnan Sarjakortit

Kun käyt hieronnassa säännöllisesti, saat hieronnan edullisemmin. Sarjakortit ovat voimassa 3 kuukautta ostopäivästä. Voit tilata sarjakortin sähköpostilla osoitteesta: info@vsfysio.fi

 • 3 kertaa 45 minuuttia 165€
 • 6 kertaa 45 minuuttia 330€
 • 3 kertaa 60 minuuttia 195€
 • 6 kertaa 60 minuuttia 379€

Kätilö

 • Raskauden seuranta yksittäiskäynti 120€

  120€ 1,5h - Sikiön asennon tunnustelu. Sf-mittaus. Sikiön sydänäänten kuuntelu. Verenpaineen mittaus. Virtsan stixaus. Keskustelua ja ohjausta 1-1,5h. Voit lukea lisää sivuiltani www.katilokata.com. Voit varata ajan minulta tekstiviestitse numerosta 0400740601.

 • Räätälöity synnytysvalmennus 150€

  150€ 2h - Voit lukea lisää sivuiltani www.katilokata.com. Voit varata ajan minulta tekstiviestitse numerosta 0400740601.

 • Kätilö akupunktio harjoitushoito 50€

  50€ 1,5h - Haastattelu ja hoito, noin 1-1,5h. Voit lukea lisää sivuiltani www.katilokata.com. Voit varata ajan minulta tekstiviestitse numerosta 0400740601.

Jännitysniska

Jännitysniskalla tarkoitetaan niska- ja hartiaseudun jännitystilaa. Lihaksien jännitystä voi myös ilmetä takaraivossa ja pään alueella. Niska ja hartiaseudun vaivat ovat tyypillisiä toimistotyöntekijöille ja saattavat johtua huonosta työergonomiasta. Säännöllinen ja monipuolinen liikunta vähentää niska- ja hartiaseudun kipuilua. Hieronnassa ja fysioterapiassa on alkuun suositeltavaa käydä vähintään 5-10 kertaa. Hoitokertojen määrään vaikuttavat lihaksien kireys ja asiakkaan kokonaistilanne. Toisinaan akuuttikivun hoitoon riittää vain muutama käynti, mutta pitkäaikaisemmalla hoitojaksolla saadaan parempia ja pidempiaikaisia hoitotuloksia.

Jännityspäänsärky

Yleisin päänsärynmuoto. Jännityspäänsäryksi kutsutaan niska- ja hartiaseutulihaksien aiheuttamaa päänsärkyä sekä henkisestä kuormituksesta johtuvaa päänsärkyä. Oireet: Illalla tai iltaa kohden voimistuva päänsärky, jota asiakas yleensä kuvailee puristavaksi tai kiristäväksi tunteeksi. Ikään kuin olisi ”panta” tai ”vanne” päässä. Usein asiakas osoittaa kivun ohimon, päälaen tai takaraivon seudulle. Ei ole ollenkaan harvinaista, että oire voi tuntua kaikissa ylläkuvatuissa kehonosissa yhtäaikaisesti. Särky voi olla myös toispuoleista. Lääkkettömiä hoitokeinoja ovat fysioterapia, liikunta ja akupunktio. On myös suositeltavaa käydä hammaslääkärissä, jossa voidaan tarkistaa, että purenta on tasapainossa. Silmälääkärillä kannattaa tutkituttaa ettei päänsärkyä aiheuta taittoviat.