Palvelemme sinua kaikissa fysioterapiaan ja hierontaan liittyvissä asioissa

VSFysio Valtteri Saukkonen Fysioterapeutti Koulutettu Hieroja

Valtteri Saukkonen

Minulla käy paljon toimistotyöntekijöitä hoidattamassa niska- ja hartiaseudun jäykkyyksiä ja kipuja. Hoitotulokset ovat olleet hyviä hieronnalla, mutta vielä parempia tuloksia on saavutettu fysioterapialla. Olen myös kouluttautunut purentaelimistön toimintahäiriöiden (TMD) fysioterapiaan. Usein niska- ja hartiaseudun ongelmat sekä osa pääkivuista ovat lähtöisin purentaelimistön toimintahäiriöistä. Käyn myös arvioimassa hierojakouluissa näyttötutkintojen suorittajien hierontataitoja.
VSFysio Sebastian Niemistö Koulutettu Hieroja

Sebastian Niemistö

Hei, olen Sebastian Niemistö. Olen kahden lapsen isä. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2002 Suomen Urheiluhierojaopistosta. Liikunta on aina ollut läsnä elämässäni, jalkapalloa olen pelannut lähes 30 vuotta ja kuntosalilla tulee käytyä säännöllisesti. Urheilutaustani johdosta, olen hoitanut paljon urheilijoita. Myös toimistotyöntekijät ovat iso osa asiakaskuntaani. Tervetuloa vastaanotolle,niin hoidetaan sinulta jumit pois.
Karita Toijonen

Karita Toijonen

Olen Karita Toijonen. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2022 ja opiskellut Sport Massage Institute of Finland. Aktiivinen arkiliikunta on aina ollut osa elämääni: kävely, juoksu ja pyöräily. Useamman vuoden olen harrastanut Pilatesta sekä olen kouluttautunut MethodPutkisto -ohjaajaksi. Minulle on tärkeää kohdata jokainen yksilöllisesti ja auttaa kehosi parempaan liikkuvuuteen ja toiminnallisuuteen, tarvitset sitten apua pitempikestoisiin jumeihin tai lihaksistonhuoltoon ennen urheilusuoristusta tai palutumiseen suorituksen jälkeen. Varaa aika ja tervetuloa!
VSFysio Katerine Lindroos Kätilö Doula

Katerine Lindroos

Tarjoan kätilöakupunktio harjoitushoitoja, raskauden seurantaa ja synnytysvalmennusta. Toimin doulana synnytyksissä ja kätilönä kotisynnytyksissä pääkaupunkiseudulla. Akupunktio toimii parhaiten sarjahoitona. Voit varata ajan minulta tekstiviestitse numerosta 0400740601.

Yrityskäynnit

Työajalla tapahtuva kehonhuolto lisää merkittävästi työhyvinvointia. Meiltä saat toimitilaasi vaivattomasti koulutetun hierojan tai fysioterapeutin. Tarjoamme teidän yrityksellenne kehonhuoltoa avaimet käteen -periaatteella Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.