Palvelemme Sinua Kaikissa Fysioterapiaan Ja Hierontaan Liittyvissä Asioissa

Valtteri Saukkonen

Fysioterapeutti, Koulutettu Hieroja

Valtteri Saukkonen

Minulla käy paljon toimistotyöntekijöitä hoidattamassa niska- ja hartiaseudun jäykkyyksiä ja kipuja. Hoitotulokset ovat olleet hyviä hieronnalla, mutta vielä parempia tuloksia on saavutettu fysioterapialla. Olen myös kouluttautunut purentaelimistön toimintahäiriöiden (TMD) fysioterapiaan. Usein niska- ja hartiaseudun ongelmat sekä osa pääkivuista ovat lähtöisin purentaelimistön toimintahäiriöistä. Käyn myös arvioimassa hierojakouluissa näyttötutkintojen suorittajien hierontataitoja.

Valtterin Tarina

Olen Valtteri Saukkonen,  fysioterapeutti (AMK) ja kolmen lapsen isä. Olen lapsesta asti rakastanut liikkumista ja olen aina ollut kiinnostunut liikkeestä ja siitä, kuinka ihmiskeho toimii.
Valmistuin vuonna 2011 koulutetuksi hierojaksi. Hierojan opintoja suorittaessani, ymmärsin, että asiakkaiden auttaminen oli se, jota haluan tehdä. Halusin syventää osaamistani ja tietämystäni ihmiskehon toiminnasta ja päätin hakea fysioterapeutiksi. Valmistuin fysioterapeutiksi (AMK) vuonna 2016. Käyn työn ohella arvioimassa hierojakouluissa näyttötutkintojen suorittajien hierontataitoja.

Minulla käy paljon toimistotyöntekijöitä hoitamassa niska-ja hartiaseutujäykkyyksiä ja kipuja. Hoidan tähän asiakasryhmään kuuluvia hyvin paljon. Yleensä hoitomuodoksi valikoituvat hieronta (urheilu- tai klassinen hieronta) tai perinteinen fysioterapia. Hoitotulokset ovat olleet hyviä hieronnalla, mutta vielä parempia kun hoidoksi on valikoitunut fysioterapia.

Olen myös kouluttautunut purentaelimistön toimintahäiriöiden (TMD) fysioterapiaan. Usein niska- ja hartiaseudun ongelmat, sekä osa pääkivuista, ovat lähtöisin purentaelimistön toimintahäiriöistä. Olen myös koulutettu hieroja.

KÄYDYT KOULUTUKSET

2018-2019

 • Pään, niskan sekä purentalihasten toiminta faskian näkökulmasta kurssi (kouluttajina: Tuuli Luomala ja Mika Pihlman)
 • Purentaelimistön toimintahäiriöiden fysioterapia kurssi (järjestäjänä SOMTY). Koulutuksessa käytiin läpi purentaelimistön toimintahäiriöiden tutkimista ja hoitamista fysioterapian näkökulmasta.
 • Osteopatiakoulu Atlaksen MT-koulutus. Koulutuksen aiheena olivat yleisimpien tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoito, alaraajaongelmien hoito, lantion ja lannerangan häiriöiden hoito, yläraajojen, thorax- ja niska-alueen hoito.
 • CFT-koulutus level 1 ( kouluttajana: Prof. Wim Dankaerts)
 • Jeremy Lewis (the shoulder : theory and practice)

2016

 • Suomen Urheilufysioterapeutit Ry:n järjestämä koulutus, jossa opiskeltiin niskan, olkapään ja hartiarenkaan tutkimista ja kuntoutusta
 • Suomen Urheilufysioterapeutit Ry:n järjestämä koulutus, jossa opiskeltiin lanneselän, lantion ja lonkan tutkimista ja kuntoutusta
 • Suomen Urheilufysioterapeutit Ry:n järjestämä peruskurssi

2012-2016

 • Fysioterapiakoulutus (AMK)

2011

 • Suomen Urheiluhierojaopisto – Hieronnan ammattitutkinto

Koulutettu Hieroja

Anni Saukkonen

Asiakaskuntani muodostuu suurimmaksi osaksi toimistotyöntekijöistä ja urheilijoista. Kaikkien asiakkaiden kohdalla teen alkututkimukset ja tarkistan liikerajoitukset ensimmäisellä kerralla. Hieroessa yhdistelen klassista-, sekä urheiluhierontaa, erilaisia vipuvarsitekniikoita ja kylmä-, ja kuuma-hoitoa.

Lisäksi minulla käy asiakkaita, joilla on jonkintasoinen liikuntavamma. Jos käytät pyörätuolia ja pystyt siirtymään plintille omien käsien taikka siirtolaudan avulla avustetusti, tervetuloa! Hoitolassa on pienet portaat ja avustan pyörätuolilla siirtymisessä!

Annin Tarina

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Itä-Helsingin hierojakoulusta. Toiselta ammatiltani olen lähihoitaja ja olen erikoistunut kuntoutukseen. Viimeiset vuodet olen työskennellyt selkäydin- ja aivovammakuntoutujien kanssa Helsingin Validia kuntoutuksessa. Minulla on pitkä urheilutausta ja pelasin n. 10 vuotta jalkapalloa, jonka jälkeen olen harrastanut kehonrakennusta. Tällä hetkellä toimin oman urheiluseurani hallituksessa nuoriso-jaostossa. Minua kiinnostaa kokonaisvaltaisesti ihmisen hyvinvointi, niin ravitsemuksen kuin liikunnan osalta. Tarkoituksena on vielä jatkaa opintoja ja kouluttautua Osteopaatiksi lähitulevaisuudessa. Jos sinulla heräsi kysymyksiä ja haluat ottaa minuun yhteyttä, laitathan minulle sähköpostia osoitteeseen: anni.vsfysio@gmail.com

Maksutapoina minulla käyvät: kortti ja käteinen.

Anni Saukkonen, VS Fysio, koulutettu hieroja
Logo

Koulutettu Hieroja

Sebastian Niemistö

Hei, olen Sebastian Niemistö. Olen kahden lapsen isä. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2002 Suomen Urheiluhierojaopistosta. Liikunta on aina ollut läsnä elämässäni, jalkapalloa olen pelannut lähes 30 vuotta ja kuntosalilla tulee käytyä säännöllisesti. Urheilutaustani johdosta, olen hoitanut paljon urheilijoita. Myös toimistotyöntekijät ovat iso osa asiakaskuntaani. Tervetuloa vastaanotolle,niin hoidetaan sinulta jumit pois.

Maksutapoina minulla käyvät: tilisiirto, MobilePay ja käteinen.

Sebastianin Tarina

Olen Sebastian Niemistö, 41-vuotias kahden lapsen isä Helsingistä. Rakkain harrastukseni on jalkapallo, jota olen potkinut ja seurannut lapsesta saakka. Lisäksi tykkään laittaa ruokaa ja käydä melkein joka päivä salilla. Olen koulutettu hieroja. Lisäksi olen käynyt MT-kurssin (manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutus fysioterapeuteille ja hierojille). Kurssilla sain lisää käytännön tekniikoita hyödynnettäväksi eri vartalon ongelmien hoidossa. Olen ollut täysipäiväinen hierojayrittäjä jo 18 vuotta. Toimin pääasiallisesti erilaisissa yrityksissä vakihierojana. Vahvuuksiini hierojana kuuluukin ehdottomasti pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito ja kyky huomioida asiakkaiden yksilölliset tarpeet.

Kätilö, Doula

Katerine Lindroos

Tarjoan kätilöakupunktio harjoitushoitoja, raskauden seurantaa ja synnytysvalmennusta. Toimin doulana synnytyksissä ja kätilönä kotisynnytyksissä pääkaupunkiseudulla. Akupunktio toimii parhaiten sarjahoitona.

Voit varata ajan minulta tekstiviestitse numerosta 0400740601

Katan Tarina

Nimeni on Kata Lindroos, olen kätilö (AMK) ja doula, sekä kolmen lapsen äiti.

Valmistuin kätilöksi 2019 ja opiskelin doulaksi 2015 kätilöopintojen ohella. Olen toiminut synnytysdoulana vuodesta 2017. Aloitin 2019 Akupunktiotalon kätilöakupunktio-opinnot.

Olen syventänyt osaamistani erilaissa koulutuksissa Suomessa ja ulkomailla. Minulta löytyy WHO:n imetysohjauspätevyys. Työskentelen tällä hetkellä synnytyssalissa ja sitä ennen olen ollut töissä lapsivuodeosastolla.

Kätilöakupunktion avulla voidaan:

 • hoitaa pahoinvointia ja päänsärkyä raskausaikana
 • hoitaa niska, hartia ja selkävaivoja, sekä lantioalueen vaivoja ja kiputiloja
 • hoitaa vauvan asentoa kohdussa
 • tasapainottaa kehoa ja mieltä
 • kypsytellä kehoa synnytystä varten
 • lievittää kipua synnytyksessä
 • lievittää jälkisupistuksia ja auttaa maidonnousussa
Anni Saukkonen, VS Fysio, koulutettu hieroja