Valtteri Saukkonen, fysioterapeutti

Valtteri Saukkonen

Olen Valtteri Saukkonen,  fysioterapeutti (AMK) ja kolmen lapsen isä. Olen lapsesta asti rakastanut liikkumista ja olen aina ollut kiinnostunut liikkeestä ja siitä, kuinka ihmiskeho toimii.
Valmistuin vuonna 2011 koulutetuksi hierojaksi. Hierojan opintoja suorittaessani, ymmärsin, että asiakkaiden auttaminen oli se, jota haluan tehdä. Halusin syventää osaamistani ja tietämystäni ihmiskehon toiminnasta ja päätin hakea fysioterapeutiksi. Valmistuin fysioterapeutiksi (AMK) vuonna 2016. Käyn työn ohella arvioimassa hierojakouluissa näyttötutkintojen suorittajien hierontataitoja.

Minulla käy paljon toimistotyöntekijöitä hoitamassa niska-ja hartiaseutujäykkyyksiä ja kipuja. Hoidan tähän asiakasryhmään kuuluvia hyvin paljon. Yleensä hoitomuodoksi valikoituvat hieronta (urheilu- tai klassinen hieronta) tai perinteinen fysioterapia. Hoitotulokset ovat olleet hyviä hieronnalla, mutta vielä parempia kun hoidoksi on valikoitunut fysioterapia.

Olen myös kouluttautunut purentaelimistön toimintahäiriöiden (TMD) fysioterapiaan. Usein niska- ja hartiaseudun ongelmat, sekä osa pääkivuista, ovat lähtöisin purentaelimistön toimintahäiriöistä. Olen myös koulutettu hieroja.

Oletko joskus käynyt purentalihasten hieronnassa?

Purentaelimistön toimintahäiriöiden hoito on hyvin samankaltainen kuin purentalihasten hieronta. Hoito sisältää lihaksien ja nivelten käsittelyä suun sisältä ja ulkopuolelta. Hoidon aikana käsitellään usein myös niska-ja hartiaseutua ja kaulan aluetta. Jos sinulla on lihas ja nivelarkuuksien lisäksi leukanivel ääniä, hyödyt antamistani purentalihasten harjoituksista. Harjoituksilla saadaan vahvistettua lihaksia, jotka vaikuttavat leukanivelen välilevyn toimintaan.

Mihin muihin vaivoihin sinä saat apua minulta?

Oma osaaminen ei kohdistu pelkästään TMD fysioterapiaan. Minulta saat apua myös näihin vaivoihin: olkapään kivut, niska-ja hartiaseudun jäykkyydet ja kivut, polvivaivat, jänneperäiset kivut ja moneen muuhun vaivaan.  Pitkittyneissä kivuissa on aina syytä varata fysioterapia-aika kun tulet ensimmäistä kertaa vastaanotolle.

Tiesitkö, että Suomessa hyvin harva ihminen käy fysioterapiassa tai hieronnassa kipujen vuoksi. Suurin osa vaivoista on onneksi hoidettavissa oikeanlaisella hoidolla. Ota rohkeasti yhteyttä minuun, jos vähäänkään epäröit, onko sinun vaivasi hoidettavissa fysioterapian tai hieronnan avulla. Vastaan sähköposteihin viimeistään saman vuorokauden aikana.

Anni Saukkonen, koulutettu hieroja

Anni Saukkonen, VS Fysio, koulutettu hieroja
Anni Saukkonen, VS Fysio, koulutettu hieroja

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Itä-Helsingin hierojakoulusta. Toiselta ammatiltani olen lähihoitaja ja olen erikoistunut kuntoutukseen. Viimeiset vuodet olen työskennellyt selkäydin- ja aivovammakuntoutujien kanssa Helsingin Validia kuntoutuksessa.

Minulla on pitkä urheilutausta. Pelasin 10 vuotta jalkapalloa ja sen jälkeen olen harrastanut kehonrakennusta, ja toimin oman urheiluseurani hallituksessa nuoriso-jaostossa. Minua kiinnostaa kokonaisvaltaisesti ihmisen hyvinvointi, niin ravitsemuksen kuin liikunnan osalta.

Tarkoituksena on vielä jatkaa opintoja ja kouluttautua Osteopaatiksi lähitulevaisuudessa. Jos sinulla heräsi kysymyksiä ja haluat ottaa minuun yhteyttä, laitathan minulle sähköpostia osoitteeseen: anni.vsfysio@gmail.com

Sebastian Niemistö, koulutettu hieroja

Hei, olen Sebastian Niemistö. Olen kahden lapsen isä. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2002 Suomen Urheiluhierojaopistosta.
Liikunta on aina ollut läsnä elämässäni,jalkapalloa olen pelannut lähes 30 vuotta ja kuntosalilla tulee käytyä säännöllisesti.
Urheilutaustani johdosta, olen hoitanut paljon urheilijoita.
Myös toimistotyöntekijät ovat iso osa asiakaskuntaani.
Tervetuloa vastaanotolle,niin hoidetaan sinulta jumit pois. Maksutapoina minulla käyvät: Tilisiirto, Mobilepay ja käteinen.

Tatu Torppa, fysioterapeutti-opiskelija / koulutettu hieroja 

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2017 Suomen Urheiluhierojaopistosta ja tällä hetkellä opiskelen kolmatta vuotta fysioterapeutiksi Laurea-ammattikorkeakoulussa. Kuntosali on kulkenut elämässäni mukana noin 13-vuotta ja lisäksi urheilu on aina ollut osana elämääni jollain tavalla. Sen seurauksena kiinnostunut ihmisen anatomiasta ja sen toiminnasta. Tämän lisäksi halu auttaa ihmisiä on ohjannut minut tälle alalle. Jos koet, että minusta voisi olla apua sinulle niin varaa aika ja katsotaan mitä asialle voidaan tehdä. Useat toimistotyöntekijät ovat saaneet minulta apua niska- ja hartiaseutuvaivoihin. Jokainen käynti suunnitellaan yksilöllisesti. Nähdään!


Varaa Aika