Palvelemme sinua kaikissa fysioterapiaan ja hierontaan liittyvissä asioissa

VSFysio Valtteri Saukkonen Fysioterapeutti Koulutettu Hieroja

Valtteri Saukkonen

Minulla käy paljon toimistotyöntekijöitä hoidattamassa niska- ja hartiaseudun jäykkyyksiä ja kipuja. Hoitotulokset ovat olleet hyviä hieronnalla, mutta vielä parempia tuloksia on saavutettu fysioterapialla. Olen myös kouluttautunut purentaelimistön toimintahäiriöiden (TMD) fysioterapiaan. Usein niska- ja hartiaseudun ongelmat sekä osa pääkivuista ovat lähtöisin purentaelimistön toimintahäiriöistä. Käyn myös arvioimassa hierojakouluissa näyttötutkintojen suorittajien hierontataitoja.
VSFysio Sebastian Niemistö Koulutettu Hieroja

Sebastian Niemistö

Hei, olen Sebastian Niemistö. Olen kahden lapsen isä. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2002 Suomen Urheiluhierojaopistosta. Liikunta on aina ollut läsnä elämässäni, jalkapalloa olen pelannut lähes 30 vuotta ja kuntosalilla tulee käytyä säännöllisesti. Urheilutaustani johdosta, olen hoitanut paljon urheilijoita. Myös toimistotyöntekijät ovat iso osa asiakaskuntaani. Tervetuloa vastaanotolle,niin hoidetaan sinulta jumit pois.
Mikael Immonen vsfysio.fi

Mikael Immonen

Tervehdys! Olen Mikael Immonen, koulutettu hieroja vuodesta 2014. Olen intohimoinen terveyden ja hyvinvoinnin puolestapuhuja, joka on omistautunut auttamaan ihmisiä voimaan paremmin. Tarkkuuteni ja innostukseni näkyvät jokaisessa hoitotilanteessa, ja olen aina pyrkinyt kehittämään itseäni hierojana tarjotakseni parasta mahdollista hoitoa.

Yrityskäynnit

Työajalla tapahtuva kehonhuolto lisää merkittävästi työhyvinvointia. Meiltä saat toimitilaasi vaivattomasti koulutetun hierojan tai fysioterapeutin. Tarjoamme teidän yrityksellenne kehonhuoltoa avaimet käteen -periaatteella Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.