Palvelemme sinua kaikissa fysioterapiaan ja hierontaan liittyvissä asioissa

VSFysio Valtteri Saukkonen Fysioterapeutti Koulutettu Hieroja
Minulla käy paljon toimistotyöntekijöitä hoidattamassa niska- ja hartiaseudun jäykkyyksiä ja kipuja. Hoitotulokset ovat olleet hyviä hieronnalla, mutta vielä parempia tuloksia on saavutettu fysioterapialla. Olen myös kouluttautunut purentaelimistön toimintahäiriöiden (TMD) fysioterapiaan. Usein niska- ja hartiaseudun ongelmat sekä osa pääkivuista ovat lähtöisin purentaelimistön toimintahäiriöistä. Käyn myös arvioimassa hierojakouluissa näyttötutkintojen suorittajien hierontataitoja.
VSFysio Anni Saukkonen
Asiakaskuntani muodostuu suurimmaksi osaksi toimistotyöntekijöistä ja urheilijoista. Kaikkien asiakkaiden kohdalla teen alkututkimukset ja tarkistan liikerajoitukset ensimmäisellä kerralla. Hieroessa yhdistelen klassista-, sekä urheiluhierontaa, erilaisia vipuvarsitekniikoita ja kylmä-, ja kuuma-hoitoa. Lisäksi minulla käy asiakkaita, joilla on jonkintasoinen liikuntavamma. Jos käytät pyörätuolia ja pystyt siirtymään plintille omien käsien taikka siirtolaudan avulla avustetusti, tervetuloa! Hoitolassa on pienet portaat ja avustan pyörätuolilla siirtymisessä!
VSFysio Sebastian Niemistö Koulutettu Hieroja
Hei, olen Sebastian Niemistö. Olen kahden lapsen isä. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2002 Suomen Urheiluhierojaopistosta. Liikunta on aina ollut läsnä elämässäni, jalkapalloa olen pelannut lähes 30 vuotta ja kuntosalilla tulee käytyä säännöllisesti. Urheilutaustani johdosta, olen hoitanut paljon urheilijoita. Myös toimistotyöntekijät ovat iso osa asiakaskuntaani. Tervetuloa vastaanotolle,niin hoidetaan sinulta jumit pois.
VSFysio Katerine Lindroos Kätilö Doula
Tarjoan kätilöakupunktio harjoitushoitoja, raskauden seurantaa ja synnytysvalmennusta. Toimin doulana synnytyksissä ja kätilönä kotisynnytyksissä pääkaupunkiseudulla. Akupunktio toimii parhaiten sarjahoitona. Voit varata ajan minulta tekstiviestitse numerosta 0400740601.
VSFysio Logo

Fysioterapia & Hieronta

  • Fysioterapialla parannetaan ja ylläpidetään sinun toimintakykyä töissä ja vapaa-ajalla.
  • Klassinen hieronta rentouttaa lihaksia sekä vaikuttaa lihasten aineenvaihduntaan ja verenkiertoon positiivisesti.
  • Urheiluhieronnassa voimaa säädellään asiakkaan toiveiden ja lihasten jännityksen mukaisesti.

VSFysio

Sinun toimintakykyäsi parantaen

info@vsfysio.fi

+358 45 857 2450

Kamppi, Malminkatu 36, 00100 Helsinki

Copyright © 2021 VSFysio. Kaikki oikeudet pidätetään. Verkkosivut ja ylläpito DIGIAGENTTI