Karita Toijonen

Karita Toijonen

Olen Karita Toijonen. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2022 ja opiskellut Sport Massage Institute of Finland. Aktiivinen arkiliikunta on aina ollut osa elämääni: kävely, juoksu ja pyöräily. Useamman vuoden olen harrastanut Pilatesta sekä olen kouluttautunut MethodPutkisto -ohjaajaksi. Minulle on tärkeää kohdata jokainen yksilöllisesti ja auttaa kehosi parempaan liikkuvuuteen ja toiminnallisuuteen, tarvitset sitten apua pitempikestoisiin jumeihin tai lihaksistonhuoltoon ennen urheilusuoristusta tai palutumiseen suorituksen jälkeen. Varaa aika ja tervetuloa!

Katerine Lindroos

VSFysio Katerine Lindroos Kätilö Doula

Tarjoan kätilöakupunktio harjoitushoitoja, raskauden seurantaa ja synnytysvalmennusta. Toimin doulana synnytyksissä ja kätilönä kotisynnytyksissä pääkaupunkiseudulla. Akupunktio toimii parhaiten sarjahoitona. Voit varata ajan minulta tekstiviestitse numerosta 0400740601.

Sebastian Niemistö

VSFysio Sebastian Niemistö Koulutettu Hieroja

Hei, olen Sebastian Niemistö. Olen kahden lapsen isä. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2002 Suomen Urheiluhierojaopistosta. Liikunta on aina ollut läsnä elämässäni, jalkapalloa olen pelannut lähes 30 vuotta ja kuntosalilla tulee käytyä säännöllisesti. Urheilutaustani johdosta, olen hoitanut paljon urheilijoita. Myös toimistotyöntekijät ovat iso osa asiakaskuntaani. Tervetuloa vastaanotolle,niin hoidetaan sinulta jumit pois.

Valtteri Saukkonen

VSFysio Valtteri Saukkonen Fysioterapeutti Koulutettu Hieroja

Minulla käy paljon toimistotyöntekijöitä hoidattamassa niska- ja hartiaseudun jäykkyyksiä ja kipuja. Hoitotulokset ovat olleet hyviä hieronnalla, mutta vielä parempia tuloksia on saavutettu fysioterapialla. Olen myös kouluttautunut purentaelimistön toimintahäiriöiden (TMD) fysioterapiaan. Usein niska- ja hartiaseudun ongelmat sekä osa pääkivuista ovat lähtöisin purentaelimistön toimintahäiriöistä. Käyn myös arvioimassa hierojakouluissa näyttötutkintojen suorittajien hierontataitoja.